Kisser


Velkommen til min side.
 
Jeg hedder Kirsthen, (Kisser) og har danset Linedance siden Januar 2008 og undervist som instruktør siden Januar 2009.
 
Jeg startede med at undervise i Hornbæk. I.F og L.O.F Helsingør, som vikar og samtidig også i Helsingør Linedance, og underviser nu i Kicking Boots I Fredensborg.
Jeg har undervist både begyndere og let øvede, og det er i første omgang også de hold, jeg vil undervise her i Linedancers 3000.
 
Jeg er nu selvstændig instruktør under Linedancers 3000 og kalder de hold jeg her underviser for: Hat´n Boots
 
Da Linedance, hvad musikken angår, spænder meget vidt, kommer vi både til at danse Country og non Country samt noget af det gode gamle og det nye der hele tiden dukker op.
 
Jeg er selv rigtig glad for at komme rundt og være med "hvor der sker noget" og syntes det er rigtig sjovt, hyggeligt og meget inspirerende at være med til andre klubbers arrangementer og vil selvfølgelig meget gerne have "mine" dansere med. Derfor forsøger jeg at følge med i hvad der rører sig rundt omkring, så vi kan danse med når vi er ude. Det er desuden en fantastisk måde at få nye venner på, blandt alle de dejlige og danseglade mennesker man møder alle steder.
 
Jeg har været på instruktør kursus 1 hos Marie Sørensen på Fanø (Sunshine Cowgirl) og hos Susanne Mose Nielsen, og forventer at tage næste trin i løbet af år 2010 .
 
I både 2008 og 2009 har jeg været på linedance Højskole på Sønderborg Idrætshøjskole og kan varmt anbefale det.
 
 
Jeg har her i efteråret 2009 været i Tyrkiet på linedance "ferie" med Marie Sørensen, det var så fedt, at jeg bare SKAL med igen til Maj, denne gang som instruktør :-)  
(Læs nærmere på Maries hjemmeside ) Link
 
 
Jeg er desuden så heldig at jeg har en dejlig mand, der hjælper og støtter mig i hvad jeg nu end finder på. Trods han ikke danser selv, er han for det meste med alle steder, og kan rigtig godt lide det, om ikke andet så, for at tage billeder, nyde musikken og møde nye mennesker.
Vi er begge for nylig blevet indviet og døbt som Gunslingere. Mit Gunslinger navn er " Kisser Ghostwhisper" og Karstens er "Shadow" så han er på den måde, også en del af det hele.  Læs mere om Gunslingers på  Gunslingers.dk
 
I Linedancers3000 er han udover at tage billeder, også den der sørger for teknik mm.
 

Jeg glæder mig til at starte op i år 2010 med nye hold, og nye danseglade mennesker og vil gøre mit, til at vi får en masse sjove, hyggelige og lærerige timer, med masser af danseglæde.

 
Sidst men absolut ikke mindst, vil jeg gerne sige stort TAK til vores helt fantastiske bestyrelse, uden jer var der ikke blevet noget Linedancers3000, i knokler for at få det til at køre, og i gør det super godt.
 Vi ses på dansegulvet 

Kisser


                 Besøg også min hjemmeside   www.hatnboots.dk


Comments